fredag 1. januar 2010

Nyttårsdag 2010

For meg som antageligvis de fleste andre på denne kloden er nyttårsdag en ROLIG dag ! Årets nyttårsdag er ingen unntagelse.

Startet sent med en joggetur . Er fornøyd med at det ikke finnes promillekontroller på gangveie. Er rimelig sikker på at jeg hadde fått utslag idag . Etter frokost fikk jeg også luftet Bodil, Michael og Anna i parken. Alle har godt av å komme seg ut og bli luftet etter en lang natt .

Forsøkte også å lese litt i Bodil's bok som nettopp er gitt ut. Det er Bodil's doktoravhandling. Heter noe så enkelt som  : "Experiences of women with type 1 diabetes"  . Boken har neppe almen interesse men vil helt sikkert bli brukt ved diverse utdannelsesinstitutter for leger og lign. Må få lov å bøye meg i støvet over en lillesøster som jeg opplever som utrolig flink. Way to go sister !Slik ser Bodils doktoravhandling ut i bokform

Så har jeg også startet pakkingen til det jeg antar blir den største opplevelse på turen. Ayer's Rock. Gleder meg utrolig til dette. I morgen er det avgang til Alice Springs hvor jeg skal bo på hotell til neste morgen. Vil bli hentet svært tidlig (hva det så en vil si) og så starter turen mot Ayer's Rock. Bilder av Ayer's Rock Ettersom det er en tur på  445 km så er det også lagt inn diverse stopp. Vi skal bl.a. stoppe og ri på kameler . Kamelridning er jeg ekspert på ! Har nemlig ridt rundt pyramidene i Egypt . Ble riktignok sjøsyk men selv eksperter må forvente det.Har vel ridd kameler før jeg !

Når vi så ut på kvelden kommer til Ayer's Rock skal vi kampere for natten. Sove i sovepose midt i ørkenen. Dette for å få med seg stjernehimmelen samt soloppgang. Dagen vil bli brukt til å gå rundt og for de spreke bestige Ayer's rock. Har tenkt å gjøre begge dele så ønsk meg lykke til  !

I kveld får vi noen nyttårsgjester. Så da er plutselig den dag gått. Jeg ser ikke for meg at det er trådløst internett midt ute i ørkenen så jeg vil ikke kunne blogge underveis. Med mindre noen av de andre deltagene har en løsning på dette. Hvis ikke så vil det komme en samlet fortelling om turen når jeg er tilbake den 7. januar.......

3 kommentarer:

 1. Hei Grethe. Jeg vil bare si jeg følger din fantastiske reise :-) Helt utrolig ! Jeg ønsker deg lykke til videre med turen og det nye året!
  Nyttårsklem fra Ingeborg

  SvarSlett
 2. Ha en fin ekspidisjon, mor :) Nyttårsklemmer fra Anine, Vilde, Simen, Angelina og Christian. De små er ute og går på skøyter på Vannassen, godt alternativ til langrenn og akebakken.

  SvarSlett
 3. Haaper alt staar bra til! Sov godt utenfor og ikke tenk paa giftige edderkopper, skorpioner, slanger.....

  Michelle

  SvarSlett