lørdag 9. januar 2010

Beach Football festival

Etter at joggetur, frokost og pliktoppgaver  så som hagevanning var unnagjort tokk jeg toget til en strand nær St. Kilda. Hadde lest om at det skulle avvikles en Beach Football festival der. Er ved å være rimelig lei Cricket så en god fotballkamp måtte være noe for meg ! I påvente av at Viking og Åge skal våkne fra vinterdvalen …Carlsberg vet jeg hva er !!Tidvis problemer med oppblåsbar mål i vinden . Men det var likt for alle lag ;)

Det var moro å se og stemningen var upåklagelig. Men når en har vært med på stemningen under Sand Volley Ball i Stavanger så kan dette ikke sammenlignes. Det var for øvrig moro å se hvordan de fleste spillere spilte med bare føtter. Ut over dagen ble sandet utrolig varmt og det ble utført en god del ”regndans” av spillene som brant fotsålene sine …..

Fikk også noen dukkerter i dag. For dere hjemme i Norge som måtte begynne å være lei snø og kulde så kan dagens badebilde kanskje minne dere på at det SNART er vår og sommer i Norge også !


Denne hjerteknuser minner alle om at det snart blir sommer i Europa  !

Så bar det inn mot sentrum . Jeg begynner mentalt å forberede meg på avreise og jeg hadde lyst å ha meg en siste tur på Southbank og langs Yarra River. Jeg er ambivalent mht avreise. Gleder meg selvsagt til å komme videre til neste stopp og ikke minst hjem til de 3 små barnebarna….men jeg er nok ikke god til å ta avskjed. Ønsker aldri noen definitiv avslutning på noe så jeg erstatter goodbye med so long !!

Og så måtte jeg inn om bakeren min. De har knallgode brød. Mitt favorittbrød er med greskar, poteter og solsikkerfrø…… trenger ingen pålegg på det. Ville ha oppskriften men fikk bare hjemmesiden : http://www.bakersdelight.com.au/


Min favoritt : greskar, potet og solsikkerfrø......

Så var det å ta toget hjem . Nå venter hagen på en vanningsrunde…….