tirsdag 22. desember 2009

Deakin University

Her i huset blir juleaften tradisjonen tro feiret med "dansk juleaften". Andesteg, rødkål, ristede poteter og riskrem står det på menyen. Foreløpig er det 20 skandinaviske gjester som kommer. Det betyr at det naturlig nok er endel ekstra gjøremål de siste dagene før jul. Bodil har derfor tatt fri idag slik at vi kan få endel nødvendigheter i hus.

Før vi gikk løs med handlevognene så viste Bodil meg rundt på Deakin University hvor hun underviser.
Deakin med sine 60.000 studenter spredt over hele verden er en av verdens største. Det bor ca 10.000 studenter på campus mens de resterende 50.000 studenter studerer via nettet. Det er et stort antall utvekslingsstudenter med hovedvekten fra Asia.

Studier du kan gjennomføre ved Deakin er lege, psykolog og sykepleie studiene.


Del av Deakin University. Dekorert med australske farger .

Biblioteket var spennende og på hele 4 etasjer. Riktignok mange bøker og studiemateriale men også biblioteker endre seg. Nå er langt det største område innreddet med PC'er hvor artikkelsøk mm er en stor del av studiet. Antar at det er samme endring som skjer på alle Universiteter ?


Del av biblioteket ved DeakinAnnen del av biblioteket ved Deakin
Deakin University har også sitt eget Kunst Gallery som grunnet sommerferie dessverre ikke var åpent. En annen gang kanskje ??


Deakin University Art Gallery


Etter å ha sett Bodil's kontor, foredragslokaliteter mm var det tid for lunsj. Den ble inntatt i Kew , en liten og hyggelig forstad i nærheten av universitetet .
Kew - en liten og koselig forstad til Melbourne


Etter lunsj var det storhandel . Trenger ingen illustrasjon. Men nettopp i supermarkedet fandt jeg dagens julestemning :


Dagens julestemningsbilde !!

Det er fremdeles ettermiddag hernede . Det er kommet endel naboer som jeg bør gå inn og hilse på.  I kveld er det også innvitert middagsgjester og planen er å grille. Kanskje det kommer noen stemningsbilder av dette litt senere ?

Og så et par enkelte stemningsbilder fra kveldskosen i hagen med nydelig grillmat :
Michael var selvsagt kokken ikveld også !En glass champagne før maten er nydelig ! Bodil , Mary Lou og MichaelIngen bilde av meg i kveld. Så med gårsdagens bilde ønsker jeg alle derhjemme en riktig god førjulsdag !