onsdag 23. desember 2009

Lillejuleaften 2009 - i Melbourne

Værutsikten for i dag sa at temperaturen ville overstige 40 grader. Da var dagens mål svært enkel ettersom det kun er et sted hvor det er mulig å oppholde seg i den varmen : St. Kilda.
St. Kilda har jeg beskrevet til hudløshed så det hopper jeg lett og elegant over idag.

Så etter den obligatoriske joggetur, frokost og litt husarbeid inklusiv stryking av juledukene til morgendagens store julemiddag , labbet jeg avsted til trikkene og reiste til St. Kilda. Der regnet det faktisk. Heldigvis ble det fort klarvær igjen .... det er forøvrig svært typiske for været i Melbourne. Det er en kjent sak at en alltid må ha med en genser og paraply i Melbourne. Det skifter fort. Temperaturen kan endre seg med 10-15 grader i begge retninger i løpet av få minutter !!

Ettersom det ble klarvær ble det noen herlige avslappende timer ved og i sjøen. Skulle gjerne ha tatt alle julestressede norske og danske husmødre og fedre med til stranden i dag...det er antistressende . Garantert !


Dagens utsiktsbilde
Dagens badebilde - lillejuleaften 2009 !Ikke alene på St.Kilda idag heller !


Dagens julestemning ?!!


Det var så dagens lille innlegg . Hva kvelden måtte bringe vet jeg ikke. Det jeg vet er at i morgen er det juleaften. Da er det fullt hus her for å feire dansk juleaften med 20 gjester. Andesteg, oksesteg, + masse godt tilbehør .... lurer på hvordan det smaker i 40 varmegrader ??

Her som ellers i engelsk talende lande er det 1. juledag som er den store pakke åpningsdag. Da skal hele familien samles hos Michaels fetter.

Så jeg har mye godt i vente.....