fredag 25. desember 2009

1. juledag 2009

I likhet med resten av julen er 1. juledag for  meg som for de aller fleste andre en familiedag. Dette innlegg er derfor naturligvis neppe av særlig interesse for andre enn familien. Håper dog at de 3 små derhjemme ser på bildene og koser seg.

Som allerede nevnt tidligere er 1. juledag den store dagen her i Australia hvor dagen starter med åpning av presanger på morgen av. Deretter samles familien til lunsj. I år skulle vi til Michaels fetter . Var på forhånd blitt fortalt at vi skulle spise i en garasje hvor det var satt opp langborde. Var vel noe usikker på hva dette kunne være men så med glede frem til dagen likevel.

Så etter en god frokost med de siste gjester fra kvelden før reiste vi inn til Melbourne. Vel fremme ble vi mødt av ikke mindre en rundt 50 familiemedlemmer !!! Den omtalte garasje var bygget om til en boseksjon riktignok med plass til bilene. Men absolutt ikke en klassisk garasje !

Det hele starter naturlig nok med en velkomstdrink eller to eller ..... Det ble veldig mange nye navne å forsøke å huske ! Og så jeg som er så dårlig til å huske navne !


Litt mingling før maten !Det var en hyggelig garasje å spise i. Digert ta selv bord !Bodil , Anna og jeg ved bordet med god mat og drikke !Selvsagt dagens høydepunkt : julenissen


Tror julenisse ble glad for å se meg ;) Fikk en herlig god klem !Bodil og jeg med julenissen !Så var det tid for julepresanger ! En svært artig sjeanse !


Tradisjonelle familie julebilde !


Etter å ha tilbrakt 6-7 timer på denne familiesamling bar det hjemover igjen. Tror vi alle er litt slappe etter flere dage med svært god mat og drikke.

Nå skal jeg øyeblikket pakke sekken igjen. I morgen tidlig reiser vi alle sammen på sommerferie i sommerhuset i Tootgarook hvor vi skal bade, slappe av og kose oss en masse frem til nyttårsaften som skal feires i Melbourne.

Antar at det også denne gangen blir laptop frie dager. Så da får de som måtte lese dette ha en riktig koselig romjul .