tirsdag 12. januar 2010

Reisedag Melbourne - Singapore

Da sitter jeg på mitt hotell rom i Singapore. Reisen fra Melbourne gikk helt planmessigt. 8 timers flytur og 3 tidssoner passert. Klokken er nå 23:00 lokal tid dvs kroppen min er fremdeles Melbourne tid som er 02:00 på natta.

Hadde en herlig flytur med en av de nye Airbus fra Singapore Airlines. Fantastiske seter selv på økonomi klassen med masser av benplass. Ingen på setet ved siden av meg så jeg hadde god plass ! Airbussen har 2 etasjer og bak i nederste er det et slags "ta selv bord" hvor en kan forsyne seg med snacks og drikke. Maten som ble servert var også av ypperste klasse og vi fikk stadig servert drikke. Både med og uten alkohol !

Tror Singapore Airlines må være en av de beste flyselskaper i verden ! Fikk med meg 3 film og hadde ikke tid til å sove. Selv etter 8 timer i luften følte jeg meg uthvilt da jeg kom frem . Komforten på et fly betyr mye !

Taxien fra flyplassen til sentrum tokk vel 30 minutter og kostet 16 SGD = 72 kroner......det er nesten startpenger derhjemme.

Hotellet ligger veldig sentralt til. Hadde reservert et standard rom men de hadde ikke flere så de oppgraderte meg til et superior rom. Hvilket jeg ikke protesterte på . Prisen for hotellrom her i Singapore er noe høyere enn i Malaysia. SGD 282 = ca 1100 kroner for 3 netter inkludert frokost og 24 timers internet . Ikke helt avskrekkende det heller.

Ellers er det noe kjøligere her enn i Melbourne. Kun 27 grader (kl 22:00)  hvilket er langt mer behagelig når jeg skal på sight seeing  i morgen......Har ikke ferdig planlagt noe ennå men har plukket ut noen ønsker.

Nå er kroppsklokken min snart 02:30 og det er på tide å få pakket litt mer ut og finne sengen. Gleder meg til morgendagen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar