fredag 4. desember 2009

Da er jeg fremme i Malaysia ;)

Til tross for et døgns  reise med passering av 7 tidssoner, jetlag og total døgnforvirring skal jeg forsøke å holde mitt løfte til meg selv om å skrive i bloggen min hver dag. Da får heller kvaliteten av det jeg skriver gjenspeile trøttheten ...

Sitter nå i mitt flotte hotelrom i 30 etasje i Maytower hotel.http://www.kl-hotels.com/maytower/
Før jeg kom så langt reiste jeg igår fra Stavanger til Amsterdam. Den flighten gikk helt etter planen. Flyet videre til Kuala Lumpur tokk også av tidsmessigt . Da var det 12 timers reise samt 7 tidssoner foran oss før vi skulle lande. Jeg fikk primært et sete i en rekke beregnet på 4 personer. Det var dog 5 hvis vi teller med det lille spedbarn som slett ikke hadde lyst å fly...det fikk vi høylytt beskjed om. Må innrømme jeg grudde meg litt da. Men rett før take off så kom en stewardesse og ba meg ta mine ting og følge henne.... ingen nærmere forklaring. Fløy etter henne med ryggsekk, teppe, pute, bok, briller mm. Hun stoppet ved et dobbeltsete og sa at jeg kunne sitte der. Begrunnelsen for at jeg ble tatt ut var at jeg var medlem av "Flying blue " . Utrolig hva et plastkort kan gjøre for en i "nøden". Jeg hadde deretter en kjempefin tur med masser av plass til både å kunne sitte og ligge. Mener jeg sov noen gange i løpet av natten men aner ikke hvor lenge av gangen. Hadde planlagt å lese "Luftslottet som sprengtes" men det rakk jeg ikke. Kanskje på turen til Australia neste uke ?!

Ankomsten i Kuala Lumpur hadde jeg gledet meg til. Hadde hørt veldig mye om flyplassen og hvor fin den er. Jeg ble vel mest opptatt av å få med kofferten min . Måtte ta toget fra en terminal til en annen hvor kofferten skulle bli utlevert. Som altid var jeg skeptisk ! Men det gikk bra.

Forøvrig kan jeg nevne at mitt første inntrykk av Malaysia under innflyvningen var at det var utrolig grønt og flott etter regntiden samt at det er enorme områder med palmeplantasjer. På min vei fra flyplassen fikk jeg tatt palmene nøyere i øyesyn. De er mye større enn de jeg er vant med fra Tyrkia.

Tilbake på flyplassen: Etter lang kø kom jeg igjennom passkontroll og heldigvis var min pickup klar i ankomsthallen. En god times kjøring og jeg var fremme ved hotellet som ligger veldig sentralt til i forhold til serverdighetene. Hotellet holder høy standard og i 8 . etg er det et nydelig utendørs svømmebasseng som jeg skal ned og prøve etter at jeg har skrevet ferdig i bloggen min for i dag . Og det tror jeg egentlig jeg har. Finne frem badedrakten.

Gleder meg også til i morgen. Spennende hva jeg får til å se da....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar